JustStrong – New Brand Ambassador

Jag har alltså blivit en JustStrong ambassadör!

Detta kommer innebära att jag visar upp och testar några av deras plagg, för att sedan berätta hur jag tycker om dem. Detta kommer att komma en hel del på Storys på Instagram men även som vanliga bilder, och här såklart! Jag har fått beställt en del kläder och jag testar de för fullt!

Du kan numera gå in på deras hemsida och använda rabattkoden: HEIWIN10 för att få 10 % rabatt på alla produkter! Hoppas du hittar något som passar dig och får dig att känna dig starkare i din träning!

Vad är JustStrong?

JustStrong är ett lifestyle brand för starka kvinnor. Vår symbol – The Squat.

The Squat är den perfekta symbolen för livet – det handlar om att stå upp igen efter att något tungt tyngt dig ner. JustStrong finns här för att bemyndiga och motivera starka kvinnor i livet. Du ska aldrig ge upp och vara stark fysiskt och mentalt.

Precis som The Squat är vår klädsel en symbol för att stå upp och slåss mot det motstånd som livet kastar på dig och därmed blir starkare. Det här är tanken bakom det som skapade märket. Motivera starka kvinnor att övervinna sina motståndare och styrkas, oavsett källa. Bildresultat för just strong logo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *