Om mig

Mitt namn är Heidi Winberg och är bosatt i södra Sverige. Du är hjärtligt välkommen till min något röriga, men förhoppningsvis intressanta, verklighet.

 
 

Jag är en 19-åring som, för inte allt för länge sedan, lagt tävlingsbaddräkten på hyllan för att trappa ner efter en lång simkarriär. Jag bor tillsammans med mina föräldrar, min lillebror och två halvjobbiga, men något charmiga, hundar – Pekka & Cånny. Jag jobbar för tillfället på Resurs Bank, men är också fotograf på tidningen Hallå och simtränare. Ibland är jag också vaktmästare i kyrkan och hänger med Herregud himself.

 
 

Vissa kallar mig aktiv, jag skulle säga rastlös. Jag spelar aktivt i två band. Som bassist i ena och slagverkare i det andra. Konfirmand- och ungdomsledare är jag också, och har även hand om lite media här och där. Några gånger har jag hunnit att vända på några kurser inom försvaret, både flygvapnet och inom tjänstehund. När jag sedan har tid över så ägnas den gladeligen till träning – huvudsakligen CrossFit. Jag är dessutom något av en onödig tänkare, och ibland är det bra, men oftast är det mest i vägen.  Förhoppningsvis får du möta en del av det här. Men hoppas inte på för mycket – jag vill överraska dig.

 
 

Heidi

 
Processed with VSCO with b5 preset

1 reaktion på “Om mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *