Oplanerade planer

Dagen var dåligt uppfylld med planer men dom vanligt lyckades jag fylla den ändå – tack och lov. Dagen inleddes med jobb som vanligt där jag tränade mina vuxensimmare. Tyvärr var de inte så många, men bonusen var att jag kunde hoppa i och simma med dem!

Idag har det faktiskt även varit Höganäs Halvmaraton som sedan förra året blivit lite av en folkfest i vårt lilla samhälle. Över 900 startande, och hela Höganäs på plats för att titta. Jag själv vimlade till Hallå Höganäs (tidningen jag jobbar på) och stötte på ett helt gäng människor som vallfärdat till vår lilla ofta för att dumt nog utsätta sig för detta fruktansvärt ansträngande lopp. Vi andra hejade glatt på med ett glas bubbel i näven!

Senare mot eftermiddagen stod jag för största gången på väldigt länge utan planer. Vissa tänker att jösses vad skönt, nu ska jag bara ägna mig åt mig själv och mina dumheter men som den icke-bekväm-med-att-göra-ingenting-människa jag är så var jag såklart tvungen att leta upp någon som kunde roa mig de återstående timmarna av dagen. Jag hörde av mig till ett helt gäng, men som vanligt när man hör av sig med kort varsel och i strålande sol så är redan alla upptagna (Ja, observera att det har varit otroligt fint väder i helgen för en gångs skull…!). Till sista svarade Mange att han gärna stack och käka glass med mig. Kort därefter svarar Frida och hänger därmed på. Jacob kom en sväng han med, så blev det att vi köpte glass tillsammans i hamnen. När det sedan gick mot de lite kallare timmarna begav vi oss hem till mig och laddade upp framför TVn med alla dess härligheter i matform. Som Frida sa; Vi måste ha chip och dipp. Otroligt trevligt – vi hade ju också en del naturgodis, morötter, guacce till nachos. Sånt man helt enkelt har en härlig lördagkväll framför en film.

Så tack och lov räddade mina kära vänner mig ännu en gång från att sitta helt ensam hemma en lördagskväll. Eftersom kvällen bjöd på sol och mer värme än vi är vana vid så kändes det som att sommaren är på väg. Det bästa!

Bilder från eftermiddagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *